top of page

Project 2e kans!

Wat nu als we jouw lingerie miskoop een 2e kans willen geven?

Dat zou toch perfect zijn?

 

Zoals met alles in het leven gaat het soms anders dan je van te voren dacht dat het zou gaan. Zo kan het dus gebeuren dat je een miskoop in je kast of lingerielade hebt liggen.

Heb jij er ook één? Je bent echt niet de enige. Een miskoop kent dan ook vele oorzaken. Je kocht bijvoorbeeld een beha en viel af, waardoor die ene beha nu veel te groot is. Je werd zwanger en paste nooit meer in de beha van daarvoor. Je kwam in de overgang terecht en ja, daardoor veranderde je lijf ook. Je bent meer gaan sporten of anders gaan eten. Er zijn genoeg redenen waardoor die ene beha toch in de kast blijft liggen, en dat is eigenlijk zonde. 

Dat het zonde is, dat ben je vast met me eens, maar dan? 

 

Het is natuurlijk jammer dat jij hem niet meer draagt, Maar wat ga je ermee doen? Je beha te koop zetten op Facebook of Instagram? Nee.. dat is toch een beetje raar.... Marktplaats, Vinted? Iets anoniemer, maar eigenlijk hetzelfde verhaal…. En dus ligt je beha nog steeds in de kast. Zou het niet mooi zijn als je iemand anders heel blij kunt maken met jouw miskoop? En dat wij je helpen een nieuwe match te vinden? Want wat voor jou een miskoop blijkt is voor de ander wellicht perfect!

Dus..... Zullen we samenwerken? 

 

Als jij nu je lingerie uitzoekt en ervoor zorgt dat jouw nauwelijks gedragen/ zo goed als nieuwe beha's bij ons gebracht worden, dan maken wij een 2e kans rekje in de winkel. 

Hoe werkt het?

  • Zoek je lingerie uit en breng je z.g.a.n. beha's naar de winkel. Opsturen mag natuurlijk ook! (Alleen items die je bij Lijftijd kocht, en in goede staat zijn).

  • Samen bepalen we de prijs 

  • 80% van de opbrengst is voor jou. Het bedrag komt op je spaarkaart te staan. Koop je zelf iets nieuws, dan wordt de opbrengt van jouw verkochte item verrekend bij de kassa.

  • Het 2e kans rekje staat, zo vaak de ruimte het toelaat, in de winkel met een duidelijke uitleg van het concept. 

  • Het persoonlijke (maat)advies voor items van het 2e kans rekje is zoals je van ons gewend bent. 

 

Waarom doen we dit?

  • Extra service van de zaak

  • We kunnen een doelgroep helpen waarvoor we normaal gesproken te duur zijn, en we gunnen deze vrouwen ook het gevoel van een goed passende beha.

  • Het gaat verspilling tegen en dat is altijd goed.

Doe je mee? 

bottom of page