top of page

Berenloop!

Jaaa. het is zover! Ik ben een dag te laat want ik was gisteren net iets te druk met medailles en poncho's uitdelen, maar nu ben ik er klaar voor!

Wat was het een fantastisch weekend en wat was jullie enthousiasme groot. Super stoer dat een aantal vrouwen hun nieuwe sportbeha meteen hebben getest en hun ervaringen ook nog even met me deelden in het finishvak. Dat is zo leuk om te horen! Ik gloei nog even na van trots met al die positieve reacties.

Deze prijzen zijn mogelijk gemaakt door Anita Nederland. Ik vind het nog steeds erg tof dat ze 3 jaar trotse sponsor zijn van de Berenloop.  Daardoor kunnen we een hoop vrouwen bewust maken van het feit dat een goede sportbeha een wereld van verschil maakt.

We zouden het daarom ook erg leuk vinden als je nog even een berichtje achterlaat op onze socials. We zijn benieuwd hoe je gelopen hebt, maar natuurlijk willen we ook graag jouw feedback met betrekking tot de Anita Active sportbeha. Hoe meer ervaringen en/of verbeteringen we verzamelen hoe beter we toekomstige klanten kunnen adviseren :-)

De winnende lotnummers zijn:

Thernosflessen: lootje 561, 65 en 115

Luxe sporttas: lootje 746 en 295

Fitnesstramoline: lootje 590

Anita Active sportbeha naar keuze: lootje 507

Gewonnen? Haal je prijs op in de winkel, of neem contact op via onze socials of door te mailen naar info@lijftijdterschelling.nl 

We hopen dat je een mooi weekend hebt gehad, wensen je een goed herstel en zien je graag de volgende keer weer!

Groetjes Marleen

bottom of page