top of page

Week van de Stenen Winkel

230420_Lijtijd_BER0945 (1).jpg
Poster_edited.jpg
20210302_121446.jpg

De Week van de Stenen Winkel

 

De ‘Week van de Stenen Winkel’ is een landelijke campagne om echte winkels in het zonnetje te zetten en om te laten zien wat een echte winkel bijzonder maakt. Veel winkeliers van West-Terschelling doen mee, dus er is van alles te beleven in het dorp volgende week!


Omdat wij het superfijn vinden dat je klant bij ons bent willen we dit feestje graag met jou vieren. We hebben een week vol leuke activiteiten. Van een gratis slipcursus tot leuke winacties, goodiebags en elke dag wel iets te beleven! Ook verloten we een aantal cadeaubonnen waarmee je bijvoorbeeld een bikini van Ten Cate, een setje van Louisa Bracq of Prima Donna kunt uitzoeken.

 

Ook is er een leuke speurtocht door het dorp met op het eind voor iedereen die meedoet een ijsje en krijg je bij je horecabezoek een kanskaartje welke je (bij het afrekenen) kan inleveren bij 1 van de deelnemende bedrijven. Je maakt dan kans op een prijs van het bedrijf waar je het inlevert.  
 
Ben je niet op het eiland tijdens deze week of wil je gewoon wat extra kans maken op deze leuke prijzen? Plaats dan een review, bij Lijftijd, op Google en ook jij maakt kans! Bij elke  telefonisch bestelling (06-12620444), of via de mail krijg je er een leuk cadeautje bij.

 

Ben je op het eiland? Kom dan gezellig langs :-).

 

Fijne dag vandaag!

 

Groetjes Marleen

bottom of page